5

2. Ayça Oğuş Doğum Fotoğrafçılığı Atölyesi | Ertesi

Fotoğraf: Muammer Yanmaz

Anlatmaya neresinden başlayacağımı bilemediğim harika bir gün geçirdim. İtiraf ediyorum: Çok mutluyum!

Atölye bitip de eve döndüğümde bedenimde tarifsiz bir yorgunluk vardı. Katılımcı sayısı 17 olunca ilk atölye gibi dakikası dakikasına bitiş saatine uymakta zorlandım biraz uzatım: 1,5 saat kadar :=) Ancak bedenimi bir kenara koyup da uyutmaya geçtiğimde ruhumda ağzı kapanmayan bir gülümseme vardı.

Kendi adıma enerjisi çok yüksek bir sohbet günü olarak adlandıracağım bugünde bu işi zaten yapan meslektaşlarımdan çok değerli bilgiler alarak döndüm. Karşılıklı bilgi aktarımı söz konsuydu ve olması gerektiği gibi paylaşımcı, egosuz, samimi bir bilgi aktarımı.  Hali hazırda mesleği olup tecrübelerimi dinlemeye gelenler, mesleği doğum fotoğrafçılığı olsun isteyenler, doğum fotoğrafları nasıl çekilir diye merak edenler, yavru vatandan ve uzak şehirlerden gelenler, kendine doğum günü hediyesi verenler.. hepiniz harikaydınız bugün!

Başta Ali Baba ve Ilgın.. değerli yardımlarınız için ve daha sonra katılan herkese çok çok teşekkür ederim.

Bir sonraki doğum fotoğrafçı atölyesinde görüşmek dileğimle..

Yorumlar (5)

  1. esra :

    çok şekersin sen Ayçaaaaa 🙂

  2. Çiğdem Irmak :

    selam Ayça…fotoğrafı görünce bende bişeyler yazmak istedim o gün atölyedeydim.( fotoğrafın tam ortasında ağzını kocaman açan benim:))kısmetse bende doğum fotoğrafçılığı yapmak istiyorum ve ne şanslıyım ki bu işin inceliklerini senden öğrenme şansına eriştim.işinin inceliklerini her türlü detayını senden başka kimseden bu kadar samimi ve egosuzca öğrenemezdim eminim.iş ahlakından ve güzel yüreğinden dolayı seni kutluyorum ve müsadenle kocaman da öpüyorum:))))

  3. Ayça :

    Esra çok teşekkürler :))
    Çiğdem yolun açık olsun:) memnun ayrılmana çok sevindim teşekkür ederim 🙂

  4. Sermin :

    Bir daha ne zaman olur ki???? ben de Ankara’dan katılmayı çok isterim

  5. Ayça Oğuş :

    Sermin tarihi belli oldu 22 Ocak günü olacak saat 14:00 te

Bir Yorum Yaz